dimarts, 1 de desembre del 2009

Males noticies

Avui diumenge a les 22:00h de la nit, aterrava a l’aeroport de Dakar, un vol provinent de Barcelona, en el que arribaven una petita representació de la Caravana Solidària.

La sorpresa ha estat quan només posar els peus a l’aeroport , l’ambaixador d’Espanya al Senegal els esperava per donar-los la notícia que tres companys del convoy de la Caravana Solidària han desaparegut mentre circulaven per Mauritània direcció al Senegal.

Els companys del convoy comenten que mentre circulaven per la carretera mauritana un cop acabades les descàrregues de Nouadhibou, han perdut el contacte amb l’últim vehicle tot terreny que tancava la caravana. Al desfer el camí han trobat el vehicle sense cap dels tres ocupants que hi viatjaven. De seguida s’han posat en contacte amb totes les autoritats mauritanes, senegaleses i espanyoles, en aquest moment, s’han iniciat totes les gestions per tal d’aclarir els fets i trobar els nostres companys. (extret del blog de la carvana solidària)

La resta de membres de la Caravana, tant a Mauritània com a Senegal , es troben segurs i resten a l’espera de l’evolució dels esdeveniments de les properes hores.
Anirem informant puntualment de qualsevol novetat.

1 comentari:

  1. Si voleu seguir les informacions aneu a
    Blog de la Caravana Solidària
    http://www.caravana-solidaria.blogspot.com/

    ResponElimina