dimarts, 18 d’octubre del 2011

L'escola Dolors Monserdà es presenta




Hola, nens i nenes de l’escola de Tànger.

La nostra escola està situada a Catalunya, a la ciutat de Barcelona i al barri de Sarrià. Catalunya es troba al Nord-est d’ Espanya (Europa).



Barcelona és una ciutat molt gran i turística que té mar i muntanya, on hi viuen un milió i mig d’habitants. Té un clima temprat, ja que es troba a prop del Mediterrani.

Els llocs més bonics de Barcelona són: La Sagrada Família, La Pedrera, La Catedral , el Port , El Tibidabo...

La nostra escola s’anomena Dolors Monserdà- Santapau i hi estudien alumnes de 3 a 11anys. L’escola té dos edificis: un és de parvulari, on hi van els nens i nenes de 3 a 5 anys i l’altre és de primària, on hi van els nens i nenes de 6 a 11 anys. A més també hi ha una escola bressol per a nens més petits, que es diu l’Oreneta.

Els alumnes de 5è i 6è estem a la segona planta de l’edifici de primària i tenim unes vistes molt boniques de Barcelona.

Quan sortim a jugar a mig matí, compartim pati amb els alumnes de 5è. Els altres nens i nenes de l’escola tenen dues pistes i un bosc molt gran on hi poden jugar. A l’hora del pati juguem a molts jocs diferents: futbol, bàsquet, ping-pong...

El nostre curs té tres grups classe (6èA, 6èB i 6èC). Les nostres classes són molt lluminoses i hi tenim diferent material per treballar. A cada classe hi ha 24 alumnes. Moltes vegades fem coses conjuntament.

Tots plegats ens ho passem molt bé i ens trobem molt a gust amb tots els companys i també a l’escola. A l’ escola celebrem moltes festes i actes. Ens agrada molt la nostra escola i ens sap greu aquest any haver de marxar. Hem passat molts moments entranyables amb els mestres i els companys. A les colònies ens ho passem molt bé tots, els mestres també.

Amb molt de carinyo els nens i nenes de 6è.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada