dimarts, 23 de febrer del 2010

A través del conte "L’arbre mare" arribem a treballar les emocions i els sentiments

La classe de 4at participem en un projecte anomenat “Dibuixa’m un conte” amb d’altres centres de Barcelona. Aquesta activitat consisteix en fer un intercanvi amb una escola del Marroc, a través de la recerca d’un conte popular.

Si voleu veure més imatges visiteu el blog del cicle mitjà de l'escola parc del Guinardó:




Nosaltres i els nois i noies del Marroc em reescrit un conte popular català amb l’ajut dels mestres i un expert en rondalles que ens l’ha acabat de pulir. El nostre escrit s’anomena “La donzella dels cabells d’or” i el dels nois i noies del Marroc "L’arbre mare".

La classe està molt animada de participar en un projecte solidari com aquest perquè estem aprenent moltes coses d’altres latituds geogràfiques.

L’Ester i la Pilar ens han fet dibuixar les emocions que apareixen en el conte i la veritat que han quedat molt bé les il·lustracions. Després a classe de llengua em fet un estudi més exhaustiu sobre els sentiments. I ara queda el més interessant la representació teatral. La Lourdes ens fa el taller de teatre i ja ens té preparats els guió i els personatges perquè els puguem representar.
Serà super guai! Us mantindrem informats del desenvolupament d’aquesta activitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada