dilluns, 31 de maig del 2010

RECULL DE L’EXPERIÈNCIA DE TREBALLAR EN EL PROJECTE JUNTS.





Això és tot el que varem recollir mentre els alumnes valoraven el treball del projecte JUNTS.
Aquesta feina la vàren fer amb l'Anna Folch mentre eren darrera l'escenari.

SENTIMENTS:
Alegria. Estupor davant d’altres països. Felicitat. Nervis. Curiositat. Pensar molt en la diferència de vida. Respecte pels altres. Confiar en els meus companys. Vergonya per la diferència de vides. Molt interès. Amistat amb altres nens. Molta diversió.

APRENENTATGES:
Compartir. Ajudar. A treballar conjuntament. Quina és la cultura marroquina. Dibuixar amb cura. Parlar i escriure. Què vol dir fer intercanvi. Ningú no és igual. L’alfabet marroquí. A escriure el nostres noms en altres llengües. Que aquí som molt afortunats. La comunicació a través del dibuix.

PLAERS:
Fer teatre. Escoltar els sons d’unes altres llengües. Llegir en veu alta. Fer les ombres per il•lustrar el llibre. Llegir i explicar contes. Fer les sanefes marroquines. La visita virtual.

RECOLLIR-HO I PROJECTAR-HO:
Fer un diari. Penjar-ho a la web. Mantenir relació entre les escoles a través meils o cartes. Recollir-ho al Facebook. Fer una caravana solidària entre Barcelona i Tànger. Fer un programa de TV explicant l’experiència. Fer una xerrada per la ràdio. Explicar-ho a altres instituts. Fer un blog. Fer un dossier i publicar-lo. Recollir diners per ajudar-los. Fer una exposició amb els originals.
M’han agradat molt la música i els balls.

DEMANDES DE FUTUR:
Fer intercanvi escolar. Fer el mateix en urdú. Anar al Marroc. Fer unes colònies a Tànger. Fer el mateix però amb receptes de menjar. Fer-ho amb altres països. Fer intercanvi de jocs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada